Groot Afbouwbedrijf B.V.
Bellstraat 2
Postbus 104
1131 JV  Volendam
Telefoonnummer : 0299-365160
Faxnummer : 0299-369201
Internet: www.grootafbouw.nl
E-mail: info@grootafbouw.nl

Project Gildeplein te HoornDochteronderneming : G.B.M. Keukens, Tegels en Sanitair B.V.

Project Cortile te Amstelveen

Groot Afbouwbedrijf is in 1968 opgericht en heeft ca. 150 werknemers in dienst. De werkzaamheden worden uitgevoerd in nieuwbouw en renovatie, in zowel woning- als utiliteitsbouw.

Activiteiten :

Gevelisolatie, stukadoorswerk, wand- en plafondafwerkingen, zand/cementdekvloeren, anhydrietdekvloeren, spackspuitwerk, tegelwerk, gipsblokkenwanden, metalstud-wanden en timmerwerk.

Gevelisolatie / Stukadoorswerk:

Opdrachtgevers hebben ons de uitvoering van vele werken toevertrouwd en weten onze deskundigheid op dit gebied te waarderen. Wij bieden een uitstekende kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Op de door ons uitgevoerde gevelisolatie wordt een verzekerde garantie van 10 jaar worden gegeven.

Scheidingswanden :

Scheidingswanden van gipsblokken en gipsplaatwanden worden door ons in grote en kleine projecten vakkundig en snel geplaatst. Door het groot aantal vaklieden met verschillende achtergronden kan ons bedrijf het complete pakket tot kozijnen plaatsen toe voor u verzorgen. Wij kunnen dit complete afbouwonderdeel voor u verzorgen inclusief de maatvoering, de levering, het stellen en het behangklaar maken.

Plafond-, wand- en vloerafwerkingen:

Onze medewerkers zijn inzetbaar t.b.v. alle wand-, plafond- en vloerafwerkingen. Te denken valt aan spackspuitwerk, het traditioneel raapwerk en sierpleisterwerk, alsmede aan zand/cementvloeren en anhydrietvloeren.

Tegelwerk :

Het complete tegelpakket wordt door onze tegelzetters verzorgd vanuit onze eigen showroom.

Dochteronderneming : G.B.M. Keukens, Tegels, Sanitair B.V. verzorgt vanuit haar showroom keuze uit 70 keuken- en 25 badkameropstellingen. Vanuit de afdeling verkoop worden alle bouwmaterialen verkocht aan de afnemers.